top of page

POKALER 2017

ÅRETS SPILLER 2017 - Ola Helleren
Årets spiller tildeles til en spiller som har markert seg gjennom hele året. Spilleren har hele tiden hatt fremgang på både ferdigheter og resultater i turneringer. Ola er den spilleren som trener mest, samt spiller mest turneringer. Han har representert klubben på høyt nasjonalt nivå og har uten tvil oppnådd de sterkeste resultatene gjennom hele året.

 

ÅRETS FRAMGANG 2017 - Ida Martin
Årets framgang tildeles til en spiller som har hatt best framgang i klubben. Denne spilleren har utviklet sine ferdigheter og har vist dette i turneringer. Ida har hatt et vanvittig år med god framgang på det meste. Hun har jobbet hardt og det har resultert i god framgang.

 

ÅRETS FAIR-PLAY 2017 - Benedicte Ognedal
Årets fair-play tildeles en spiller som hele tiden er rettferdig, og alltid lar tvilen komme motstanderen til gode. Benedicte er klubbens mest rettferdige spiller på treninger og i kamper. Hun har god etikette og viser sunne verdier som verdsettes. Hun er alltid positiv og er en ambassadør vi trenere og hele klubben er stolte av å ha.

 

ÅRETS INNSATS 2017 - Vegard Jacobsen
Årets innsats tildeles en spiller som gjennom hele året har hatt god innsats på alle treninger. Denne spilleren gir ikke opp selv om dagsformen ikke er på topp. Nok en gang er det Vegard som fortjener dette ettersom han alltid har kjempegod innsats. Vegard spiller vanvittig masse tennis på fritiden og er et godt forbilde for resten av klubben. Denne spilleren nok en gang, gir aldri opp!

 

TRENINGSPOKALER 2017

Hein Haneferd, Emma Sætren, Guro Åvendal, Sondre Asbjørnsen og André Iversen.
Treningspokalen tildeles spillere som hele tiden møter opp på trening. Disse spillerne prioriterer alltid tennis foran alt annet. Samtidig som oppmøtet er bra, gir alltid disse spillerne jernet.

bottom of page