top of page
Search

VELLYKKET ÅPNING AV NYTT OPPGRADERT UTENDØRSANLEGG


Egersund Racketklubb hadde 4.juni 2023 offisiell åpning av det nye uteanlegget ved B&G Racketsportsenter. Bedre rammer for åpning enn hva vi fikk kan vel neppe la seg gjøre.


Praktfullt vær gikk som hånd i hanske med ett praktfullt idrettsanlegg. Det ble taler fra Eigersund kommune, Rogaland Fylkeskommune, Hovedsponsor og varaordfører. Å sist men ikke minst kom en tale fra en foresatt som berømmet klubben for arbeidet de gjør for barn og unge. Ekstra hyggelig var det at Æresmedlem, og tidligere styreleder i 31 år. Bernt Ludvig Wetteland fikk foreta den offisielle snor klippingen. Herfra og ut smilte høydepunktene om kapp. Det ble showkamp i Padel, konkurranser for alle, masse aktivitet på alle anleggene. Dette ble toppet med grillmat, kake, kaffe og brus. Det perfekte punktum ble satt 6 timer etter åpningen. Da kunne Simon Hetland si takk for kampen etter ferdigspilt lagkamp mot Bryne. Kampen endte med seier 4-2 til Egersund. Avslutningsvis ønsker klubben å takke alle som deltok i dag. Dere var alle med på å gjøre dette til en fest. Vi ønsker også å takke sponsorer, Eigersund kommune, Rogaland Fylkeskommune, Norsk tipping. Dere sammen med klubbens medlemmer har vært med på å gjøre dette mulig. Nå gleder vi oss til en sommer med masse Racket aktivitet hos oss.
Recent Posts

See All

Årsmøte - Saksliste og alle saksdokumenter 2023

Til medlemmene i Egersund Racketklubb - 12.03.2024 Egersund ​ Styret innkaller herved til årsmøte i Egersund Racketklubb Årsmøtet avholdes den 19. mars klokken 19:00 på Grand Hotell Egersund, Johan Fe

Comments


bottom of page