top of page
Search

NYHETSBREV MAI 2022

Nyhetsbrev

Hei, alle medlemmer.

Det er mye som skjer i klubben for tiden, og derfor er det på tide med et nyhetsbrev med litt oppdateringer.

17. Mai. Vi har fått ansvaret for å stå for årets 17. mai-feiring, og har valgt å dele ansvaret med Eiger. Det vil allikevel være behov for dugnadsinnsats i løpet av dagen med matsalg, vakter og flaggheising m.m. Vi setter pris på alle som har mulighet for å trå til. Inntektene fra 17-mai er en kjærkommen ekstrainntekt for klubben. Oppfordrer også til at flest mulig er med i borgertoget slik at vi viser godt igjen.

Endringer i bookingløsning med Matchi Vi jobber med å gjøre endringer i bookingløsningen Matchi som påvirker både lysstyring på banene og dørsystemet. Dette er i hovedsak strømsparingstiltak, men vi ser også flere fordeler. Dette nye systemet vil også bli brukt til det nye uteanlegget. Dagens system med timere vil erstattes av en kombinasjon mellom booket time og bevegelsessensorer. Det vil si at lyset vil kun være slått på når det er en booket time på banen. Det vil være en buffer slik at lyset kan gå på 15 minutter før booket time, og vil kunne være påslått til 15 minutter etter at timen er over. Sensorer vil i tillegg styre om lyset går på, slik at dersom det er en booket time som ikke blir brukt, så vil lyset bli værende av. Vi må prøve oss litt frem med oppsettet, så det kan bli litt justeringer av løsningen underveis. I oppstarten har vi kun satt opp løsningen på Vartdal Plast-banen og Bøgh-Hafsø-banen. Når vi har gjort erfaringer der, vil vi utvide løsningen til resten av banene.

Dørsystemet vil også fungere med samme prinsipp. Man får tildelt en kode ved første booking i Matchi. Denne koden vil være personlig, og knyttet til din matchi-bruker slik at den blir lik hver gang du booker. Koden vil fungere fra 30 minutter før booket time og 90 minutter etter endt time. Det er montert et nytt dørkodepanel ved inngangen som det står Matchi på.

Byggestart nytt uteanlegg

Nå er alle formaliteter på plass for at vi kan starte utbygging av uteanlegget. I uke 20 går vi derfor i gang. Det første som skal gjøres er å bygge en anleggsvei bak klubbhuset. Så skal det renskes i vegetasjon og løsmasse slik at geolog kan gjøre vurderinger i forhold til rassikringstiltak. Dette vil også gi oss en del svar i forhold til hvor stort område vi kan grave ut og hvor høy støttemuren vil bli. Dersom alt går etter planen ser vi for oss at vi kan ha anlegget klart i løpet av august.

Nytt lys i padelhallen

Som mange har merket har lyset vært dårlig i padelhallen en stund etter at flere av armaturene har sluttet å virke. Reklamasjon mot leverandør har vært vanskelig, og kvaliteten på lysene har aldri vært særlig god. Derfor har styret besluttet å bytte ut hele lysanlegget med nytt og bedre lys. Dette er i bestilling, og vi venter at de kan bli installert i løpet av de nærmeste ukene. Trener 1 kurs i Oslo Fire av våre trenere stilte til siste del av Trener 1 utdanningen i regi av Norges Tennisforbund. De har gjennom flere samlinger lært masse og hadde avsluttende eksamen. De fikk masse skryt av ansatte i tennisforbundet, noe som er veldig kjekt. Vi er utrolig glade for å ha flinke og kvalifiserte trenere i klubben vår. Nytt lagerbygg Inne i MG-hallen har lagerbygget blitt ferdigstilt. Det har lenge vært behov for mer lagringsplass og vi er glade for at dette endelig er på plass. Det har blitt et flott lager som i det daglige blir brukt av trenere til lagring av nødvendig utstyr som brukes på treninger. Lageret gjør det også mulig å lagre ulike maskiner og annet som per dags dato er plassert på tennisbanene. Samtidig har dette lageret gjort det mulig for å lagre bordtennisbord i det gamle lageret/vaskerommet, slik at gangen ved squashbanene fremstår mer åpent og ryddig. Planlegger turnering 18-19 juni. Det planlegges en sommerturnering 18-19 juni i racketsportene tennis, padel og bordtennis. En lokal turnering har vært etterlengtet, så det skal bli kjekt å arrangere en helg for både store og små. Turneringen er åpen for alle og vi håper på masse påmeldinger. Vedlikeholdsdugnad 11 juni Som ved alle andre bygninger er det nødvendig med vedlikehold. I den daglige driften er det nødvendig renhold som blir foretatt, men nå er det tid for et grundig vedlikeholdsarbeid på anlegget. Her vil vi trenge hjelp til blant annet, vasking, maling, spyling og annet nødvendig arbeid. Vi blir utrolig takknemlige for alle som kan hjelpe til denne dagen.
Recent Posts

See All

Årsmøte - Saksliste og alle saksdokumenter 2023

Til medlemmene i Egersund Racketklubb - 12.03.2024 Egersund ​ Styret innkaller herved til årsmøte i Egersund Racketklubb Årsmøtet avholdes den 19. mars klokken 19:00 på Grand Hotell Egersund, Johan Fe

Commentaires


bottom of page