top of page
Search

Nyhetsbrev

Hei, alle medlemmer.

Det er mye som skjer i klubben for tiden, og derfor er det på tide med et nyhetsbrev med litt oppdateringer.


Åpningen av vårt nye oppgraderte uteanlegg Den 4. juni var det duket for offisiell åpning av det nye uteanlegget ved B&G Racketsportsenter. Det ble en fin markering, som du kan lese mer om her. Det har vært masse spilling på det nye uteanlegget, men nå går vi mot kaldere og mørkere tider. Uteanlegget er dermed stengt, og vi tar sikte på å åpne opp for spilling rundt 1. april.


Lagtennis

Det ble opprykk for laget som stilte på divisjonstennis. Laget bestod primært av junior spillere, men for å sikre opprykk ble det forsterket litt i noen av de siste kampene.

Neste år stiller Egersund med to lag. Ett lag som blir ett rent 1`er lag. Og ett lag som blir ett rekruteringslag. Lagtennistreningene er bedre enn noen gang. De består nå av en kjerne på 10-12 spillere hver trening. Her må Ole Morten Larsen trekkes frem som en god motor og pådriver. Bordtennisen stiller lag i divisjonsspill Egersund Racketklubb stiller for første gang med lag i divisjonsspill bordtennis. Vi er utrolig stolte av at vi for første gang stiller med lag i 5. divisjon. Etter to spilte lagkamper har vi både vunnet og tapt. Vi må trekke frem Eigil Andersen og Tatjana Derksen som virkelig har skapt et godt bordtennismiljø her i klubben!


Det kan også nevnes at vi har to spillere med nasjonal ranking. Tatjana Derksen er ranket som nr. 14 i landet under damer senior og som nr. 3 under damer veteran 35 år. Andreas Elvestrøm Stene er ranket som nr. 71 i Norge under gutter 15 år. Dette er utrolig kult!

Bedriftspadel

Bedriftspadelen ble startet opp med seriespill fra oktober. Dette har blitt en umiddelbar suksess. Pr dags dato er det 20 bedrifter som spiller.

Turneringer

Det ble i september avholdt åpningsturnering på vårt nye uteanlegg. Bedre helg kunne vi ikke fått. Anlegget badet i sol.

Vinnere av klassene ble:

Tennis klasse A ble vunnet av Ole Morten Larsen

Tennis klasse B ble vunnet av William Tengs

Padel ble vunnet av Jarle Torgersen og Oddvin Helleren

Kommende turneringer i regi av Egersund Racketklubb er:

1) Red orange og green tour som spilles 9 og 10 desember. (Her trenger vi masse hjelp av foreldre)

2) Romjulsturnering blir som vanlig arrangert i både tennis og padel. Datoene for dette blir 28, 29 og 30 desember.


Gratis drop-in squash

I oktober startet vi med gratis drop-in på squash som er et tilbud for absolutt alle, uavhengig av om du har spilt squash eller ikke. Dette tilbudet er hver mandag og torsdag klokken 17:00 – 18:00. Det er Stefan som kommer fra Ukraina med lang fartstid som squash instruktør som avholder øktene.


Trenere (tennis)

Vår danske trener Mathias returnerte dessverre til Danmark i oktober. Vi takker han for tiden han var i klubben. Det er ingen tvil om at vi sitter igjen med mye nye impulser etter han. Noe annet som er gledelig i forhold til trenerkabalen på tennis er at vi har fått tilbake Ola Helleren som trener, i tillegg til Emilie Havsø som er ny i trenerteamet. Vi er utrolig glade for å ha dem begge som trenere! Det kan også nevnes at vær dyktige trener Vegard Jacobsen starter denne helga på trener 2 utdanning i Oslo, som vil gi både han og klubben et løft. Dette gjør at han blir værende i klubben de neste to årene!


Loddbøker

Som de fleste av dere sikkert har merket har dere enten funnet ei loddbok i postkassen, eller fått dem hjem fra en av juniorspillerne våre. Vi både håper og forventer at alle gjør sitt ytterste for å få solgt alle loddene her. Dette er inntekter klubben er helt avhengig av. Om noen av dere ønsker flere loddbøker, gi oss gjerne en lyd så ordner vi det. HUSK: Loddbøkene skal være levert inn senest 1. desember.


Medlemsrekord

Det er svært gledelig å se at klubben pr dags dato har det høyeste antall medlemmer som noen gang er registrert. Vi er hele 246 medlemmer i klubben!


Klubben registrerer også at det både på klubbens faste timer, samt vanlige bookinger er mange som betaler medlemspris, men hvor flere av spillerne som deltar ikke er medlemmer. Vi minner om at medlemspriser er tiltenkt medlemmer, og vi håper dermed at flere velger å melde seg inn som klubbmedlem. Vi er avhengige av at dette gjøres, slik at vi kan beholde de lave medlemsprisene vi har pr dags dato.
Recent Posts

See All

Årsmøte - Saksliste og alle saksdokumenter 2023

Til medlemmene i Egersund Racketklubb - 12.03.2024 Egersund ​ Styret innkaller herved til årsmøte i Egersund Racketklubb Årsmøtet avholdes den 19. mars klokken 19:00 på Grand Hotell Egersund, Johan Fe

Yorumlar


bottom of page