top of page
Search

GODT NYTTÅR!

GODT NYTTÅR!

Året 2021 er over og vi ønsker å takke alle medlemmer, spillere, foreldre, ansatte, sponsorer og samarbeidspartnere for deres enorme innsats og prestasjoner i året!

Vi har opplevd en enorm vekst i antall medlemmer, noe som er utrolig hyggelig

Året 2022 vil bli et spennende år, spesielt på anleggssiden. Begge tennisbanene utendørs vil få nytt dekke, vi får en ny Padel-bane utendørs, ny minitennis-bane, utendørs tribune og utendørsbelsyning. Hele uteområdet får med andre ord en skikkelig oppgradering. Vi får også et nytt lager inne i hallen, noe som har blitt nødvendig etter økningen av medlemmer. I tillegg vil dørlås og lysstyring på banene bli koblet opp mot MATCHi, noe vi tror vil gjøre opplevelsen enda bedre!

Vi håper at flere har lyst til å bli en del av vår racketfamilie i 2022, og vi skal fortsette å arbeide med å gjøre Egersund Racketklubb til et sted der alle har lyst til å være.


Recent Posts

See All

Årsmøte - Saksliste og alle saksdokumenter 2023

Til medlemmene i Egersund Racketklubb - 12.03.2024 Egersund ​ Styret innkaller herved til årsmøte i Egersund Racketklubb Årsmøtet avholdes den 19. mars klokken 19:00 på Grand Hotell Egersund, Johan Fe

Comments


bottom of page