top of page

2018

månedens spiller Juni

GRATULERER TIL VEGARD!

Månedens spiller fra Racket1.com juni 2018 - Vegard Jacobsen!
«Basert på store treningsmengder og sterk prestasjon. Vegard har trent masse den siste perioden og spiller mye på fritiden. Denne spilleren ble tatt ut til å spille NTF Cup i Oslo og fikk en god 21.plass. Vegard gir god innsats og har solid fremgang.»
Vi gratulerer 🙂
Vegard vil få en gave fra Racket1.com

månedens spiller april

GRATULERER TIL OLA!

Månedens spiller fra racket1.com april 2018 - Ola Helleren. 
Dette er basert på utrolig gode resultater i flere turneringer, samt fremgang. Ola trener masse og har god innsats. Vi gratulerer. 
Siden vi nå har fått racket1.com som sponsor på alle månedens spiller kåringer. Ble det denne gang stor stas med dress, heder å ære. 

\

månedens spiller mai

GRATULERER TIL TUVA!

Månedens spiller fra Racket1.com mai 2018 - Tuva Skåra!«Basert på utrolig god fremgang. Denne spilleren har tatt store steg og har utviklet sine ferdigheter. Tuva gir god innsats på treningene og har hatt flere treninger på fritiden.»��Vi gratulerer 🙂Tvuva vil få en gave fra Racket1.com

månedens spiller mars

GRATULERER TIL MARIA!

Månedens spiller mars 2018 - Maria S. Hjørungnes.
Dette er basert på god utvikling den siste perioden. Denne spilleren har blitt bedre ferdighetsmessig etter god innsats på treninger. Maria spiller tennis på fritiden og er hardtarbeidende, samt fokusert på treninger. Hun spilte et godt klubbmesterskap der hun presterte bra. Vi gratulerer!!!

månedens spiller februar

GRATULERER TIL HEIN!

Månedens spiller denne måneden får veldig fortjent oppmerksomheten denne gang. Hein Haneferd har vært utrolig fokusert på treningene. Han jobber hardt på treninger. Han trener også alternativt med styrke og utholdenhet. Hein har tatt store steg både teknisk og mentalt. Helgas turnering var siste utfordring. Her viste Hein virkelig stort spill og evnen til å være fokusert og hardtarbeidende.

månedens spiller JANUAR

GRATULERER TIL VEGARD!

Månedens spiller januar 2018 ble svært fortjent Vegard Jacobsen. Vegard trener mye på egenhånd, han er positiv og lærevillig. Grattis og vel fortjent Vegard!! 

2017

månedens spiller desember

GRATULERER TIL IDA MARTIN!

Dette er basert på god fremgang og innsats på treninger. Ida presterte utrolig bra under romjulsturneringen. Hun har tatt store steg, både teknisk men også taktisk. Vi gratulerer så masse!

månedens spiller november

GRATULERER TIL BENJAMIN PEDERSEN

Dette er basert på lang og god innsats på treninger, samtidig som han alltid har et godt humør. Benjamin er utrolig lærevillig og jobber alltid godt med oppgavene han får. Den siste perioden har Benjamin tatt store steg og utviklet seg på mange områder. Vi gratulerer så masse!

månedens spiller oktober

GRATULERER TIL ANDRE IVERSEN!

Dette er basert på oppmøte på alle treninger der innsatsen alltid er på topp. André er en gutt som sprer glede i treningene og har alltid et smil på lur. André har hatt god fremgang og spiller god tennis. VI gratulerer masse!

månedens spiller september

GRATULERER TIL TIRIL OMDAL!

Dette er basert på lang innsats, samt solid fremgang. Tiril har utviklet seg og tatt store steg. Hun er den spilleren som er er utrolig fink til å holde fokus på alle treninger. Tiril gir alltid 100%! Vi gratulerer så masse :)

månedens spiller AUGUST

GRATULERER TIL OLA HELLEREN!

Månedens spiller denne gang var det liten tvil om hvem skulle være.Ola Helleren har i juni, juli og August vært spilleren som har trent desidert mest.Han har også deltatt og markert seg sterkt i veldig mange turneringer. Vi får trekke frem deltakelse i NTF cup hvor kun 32 spillere fra hele landet er kvalifisert.I juli vant han gutter 14 i Mercedes cup i Kristiansand. Samme turneringen ble han også nummer 3 i gutter 16.Ola har hatt stor fremgang hele perioden.

månedens spiller Mai

GRATULERER TIL STIAN EGE!

Dette er basert på god fremgang og en forbedring på den mentale fronten. I den siste perioden har Stian tatt store steg og bedret seg på flere områder. Stian er en positiv gutt som sprer glede og er en fryd å ha på med på treningene.

månedens spiller april

GRATULERER TIL DENNIS RUHLOW!

Dette er basert på godt oppmøte, solid innsats og engasjement på fritid. Han sitter også i Egersund Racketklubb sitt ungdomsutvalg. Dennis er også flink til å delta på turneringer og har oppnådd gode resultater. Han fikk en god 3 plass i Juvesen klasse D som ble arrangert i Stavanger.

månedens spiller Mars

GRATULERER TIL HEIN HANEFERD!

Dette er basert på solid og langvarig fremgang. Hein har over lang tid tatt store steg og utviklet seg enormt som spiller. Hein har oppnådd gode resultater og blitt mentalt sterkere.

månedens spiller februar

GRATULERER TIL ASTRID HADLAND!

Denne spilleren har hatt en helt vanvittig stor fremgang som spiller. Astrid møter alltid opp på treninger, er fokusert, målbevisst og utfører alltid de oppgavene hun får med stort engasjement.
Astrid har imponert alle trenere i det siste og får velfortjent tildelt månedens spiller!

månedens spiller januar

GRATULERER TIL IDA MARTIN!

Dette er basert på god fremgang og en forbedring på den mentale fronten. 

Ida har vist stor treningsiver, og gir alltid full gass på treningene.

2016

månedens spiller desember

GRATULERER TIL BENEDICTE OGNEDAL!

Denne spilleren har hatt en solid fremgang og fikk vist dette frem i turneringen som var i Stavanger der Benedicte endte opp på en kanonbra andreplass. Hun møter alltid opp på treninger og er alltid seriøs noe som også fører til at fremgangen hennes var vært solid
For å bli månedens spiller må man markere seg gjennom inneværende måned. Spilleren kan markere seg gjennom sunne verdier, prestasjoner, fremgang, innsats og positive holdninger.

månedens spiller november

GRATULERER TIL GURO ÅVENDAL!

Denne spilleren er har hatt en enorm framgang i senere tid og har vist dette i lokale turneringer. Guro er en spiller som alltid er seriøs på hver eneste trening og yter alt det hun kan. Hun smitter det positive humøret over på andre og samtidig holder fokus.
For å bli månedens spiller må man markere seg gjennom inneværende måned. Spilleren kan markere seg gjennom sunne verdier, prestasjoner, fremgang, innsats og positive holdninger.

GRATULERER TIL VEGARD JACOBSEN!

Denne spilleren er en stor treningsiver, har utrolig positive holdninger. Vegard har vist stor framgang og noe som vi trenere setter pris på er at han deltar på alt som finnes av turneringer. For å bli månedens spiller må man markere seg gjennom inneværende måned. Spilleren kan markere seg gjennom sunne verdier, prestasjoner, fremgang, innsats og positive holdninger.

månedens spiller oktober

månedens spiller september

GRATULERER TIL OLA HELLEREN!
Denne spilleren har vist stor fremgang og spesielt gode resultater gjennom måneden, stort fokus på treninger, trent mye, samt hatt gode resultater med 2 plass i sommerens Mercedes cup i Kristiansand. Vinner av double klassen i regionsmesterskape, samt 3 plass i regionsmesterskapet i singel. For å bli månedens spiller må man markere seg gjennom inneværende måned. Spilleren kan markere seg gjennom sunne verdier, prestasjoner, fremgang, innsats og positive holdninger.

bottom of page