top of page

KLUBBENS IT SYSTEMER

Informasjonen på denne siden er først og fremst ment for våre styre- og gruppemedlemmer. Mange av lenkene krever brukernavn/passord som er forbeholdt klubbens styremedlemmer.

Egersund Racketklubb sine IT systemer er basert på​

  • Sky-basert programvare
     

Sky-basert programvare

Alle de sky-baserte systemene som benyttes kan i stor grad brukes på alle plattformer og enheter som f.eks. PC, nettbrett eller mobiltelefon.

TEAMS er et sentralt verktøy som samler flere programmer/apper og funksjoner for styrearbeid, oppslag og oppgaveoppfølging.

MATCHi samler alle funksjoner for medlemsregister, kontingenter, medlemskommunikasjon, bånehåndtering og booking. Her kan kontingent betales og på sikt er det tenkt at denne skal brukes til påmelding til arrangementer og oversikt over treninger m.m.

PLANDISC er årshjulet for hele klubben og alle enhetene. Her vises oversikt over alle klubbens viktigste hendelser, oppgaver og arrangementer.

VISMA EACCOUNTING er klubbens programvare innen regnskap, økonomi, fakturering og lønn

CONNECTTEAM er klubbens program for føring av timelister. 

WIX er leverandøren av klubbens nettside. Denne brukes til presentasjon av klubben og våre tilbud, Samle all klubbrelatert informasjon for våre medlemmer, og Nyheter om og for klubben.

iZettle kasse- og billettsystem

Til alle våre arrangementer som trenger mobile kasse- og billettløsninger så benytter vi iZettle. 

bottom of page